NOMÉS OUTLET PC TROBARÀS LES MILLORS OPORTUNITATS DE PRIMERES MARQUES
Troba els millors preus en portàtils, sobretaules, tablets, smartphones, electrodomèstics, bricolatge, televisors, i molt més!

PER QUÈ TAN BARAT?

Tots els nostres productes ofereixen la mateixa fiabilitat i rendiment que qualsevol producte nou.

Els nostres productes els classifiquem segons el seu estat i origen. Comptem amb productes nous, els quals provenen de liquidacions i amb productes Outlet, els quals poden diferir en la seva condició: productes amb tara, embalatge deteriorat, procedents de devolucions comercials, articles als quals els pot faltar alguna peça o accessori no essencial, productes amb alguna petita reparació o canvi realitzat o productes que han estat en exposició en alguna fira o botiga.

LIQUIDACIONS
Productes completament nous que estan descatalogats o procedeixen d'excessos d'estoc de fabricants. El seu estat és idèntic al d'un producte nou amb la diferència que compten amb preus inferiors a aquests.
PRODUCTES REACONDICIONATS
  • Productes amb tara: Petits desperfectes estètics que MAI afecten la perfecta funcionalitat del producte. Es tracten en la seva gran majoria de petites rascades o marques d'ús amb un impacte visual mínim.
  • Embalatge deteriorat: Embalatges desgastats, amb algun trencament o simplement ja usats que et permeten adquirir productes impecables a preus reduïts.
  • Devolucions comercials: Productes que han estat retornats al fabricant per diversos motius. Nosaltres i el fabricant garantim el seu perfecte estat i funcionament mitjançant revisions dels nostres departaments tècnics.
  • Articles incomplets: Hi ocasions on en alguns dels nostres productes poden faltar accessoris secundaris, aquests mai són imprescindibles per al correcte funcionament del mateix. Un exemple pot ser l'embellidor a les plaques base o uns auriculars en un telèfon mòbil.
  • Petites reparacions: Productes on la reparació és tan simple que, un cop realitzada, queden com nous. Un exemple: un sobretaula amb un problema de fàbrica a la targeta gràfica, es revisa el producte, es realitza un canvi de la gràfica per una nova i es torna a posar a la venda, ara sota la condició de producte Reacondicionat.
Sovint tractem amb persones amb moltes reticències a l'hora de comprar productes amb reparacions però, mira-ho d'una altra manera, aquest producte ha passat 2 processos de revisió (el segon molt més exhaustiu) pel que adquireixes un producte en perfecte estat a un preu molt menor.
  • Productes d'exposició amb poc ús: Productes que han estat en aparadors, en fires o en demostracions. El seu ús es redueix a unes poques hores. No es poden vendre com a nous però tampoc són de segona mà. Podem fer una comparació amb els vehicles Km 0.Producto Nuevo
Producte nou
Embalaje deteriorado
Embalatge deteriorat
Defectos estéticos
Desperfecte estètic
Reembalaje con caja marrón
Reembalatge amb caixa marró


CONTROL DE QUALITAT:

La qualitat dels productes del programa de renovació està garantida. 

Tots els productes del programa es sotmeten a un procés complet de re-fabricació i prova,
que els restaura completament per complir amb els estàndards certificats.
La garantia dels productes és d'almenys 12 mesos i fins a 24 mesos directament amb fabricant i si no amb el nostre departament tècnic.
A les teves compres Online, examina tranquil·lament el producte durant 14 dies per garantir el seu perfecte funcionament, en cas de quedar insatisfeta durant aquest període pots fer una desestimació de compra.
Per a més informació relativa a les devolucions o desestimacions de compra fes click AQUÍ.