BANNER%20WEB%20REUS%20PSD%20biscaste.png

La tenda de Barcelona ha estat tancada, ens pots trobar a qualsevol de les nostres altres tendes Outlet PC.

Hi trobareu dues botigues de Outlet PC a Barcelona . Encara que ambdues estan situades al clúster de la informàtica de Barcelona , descobrireu oportunitats en portàtils, tablets, smartphones, electrodomèstics, joguines, perfums ... Sempre de primeres marques: Samsung, LG, HP, Sony, Apple, Toshiba, Lenovo, Acer , Indesit, Hotpoint, Taurus, Teka, Liebherr, Daewoo, Electrolux i moltes més.

Potser això no us encaixi amb el nostre nom ... Per què es diuen Outlet PC si ofereixen de tot? La història és simple: vam començar amb la informàtica . Però una dia vam tenir l'oportunitat d'oferir paelles molt per sota del seu preu habitual i se'ns va acudir posar-les al costat dels portàtils i ... bé ... la cosa es lio. Van arribar microones, neveres, rentadores, electrònica, televisors, perfums ... Vaja, que ens hem convertit en el Outlet d'outlets .

En resum, ens dediquem a trobar i oferir oportunitats . No importa el sector, no ens encasellem, només ens importa poder oferir-lo a un preu inferior a l'habitual . Aquest és el nostre concepte i sí, si ets un caçador d'oportunitats o de gangues, les nostres botigues seran el teu paradís.

Probablement us estigueu preguntant: Per què tan barat? Molt senzill: oferim productes que provenen de liquidacions, remanufacturados pel fabricant o amb el embalatge deteriorat . I com no podia ser d'una altra manera, amb garantia .

Si tens dubtes sobre aquest tema, consulta la nostra secció  Per què tan barat?