Les despeses d'enviament i manipulació es calculen a partir del pes i del volum de la comanda. Quan s'afegeix un article a la cistella es mostra el cost de l'enviament mínim a la mateixa i, a mesura que s'afegeixen articles, el cost s'actualitza. El cost real es pot veure sempre a l'últim procés de compra o en la part dreta de la fitxa del producte, en el botó "Calcula el cost de enviament".

Abans d'acabar la compra, a l'apartat de transport pots triar l'adreça de facturació i la direcció d'enviament.

Si us plau, revisa les dades de l'enviament. En el cas que es proporcionin erròniament les dades d'enviament, el cost de la reexpedició anirà a càrrec del client.

Treballem amb l'empresa de transport Correos Express. Per a les comandes superiors a 30 Kg. volumètrics és important saber que només es garanteix el lliurament a la planta baixa.

Actualment no realitzem enviaments a Canaries, Ceuta i Melilla per motius de logística.

PLAÇ D'ENTREGA

Les comandes es tramiten fins a les 16:00 h. que és quan es tanquen els enviaments. Per tant, tota comanda realitzada passada aquesta hora límit s'enviarà el següent dia hàbil.

El termini de lliurament és de 24/48h hàbils per als enviaments Peninsulars amb els transportistes Correos Express i SEUR. Els enviaments realitzats mitjantçant altres transportistes (productes de gran volúm) tenen terminis d'entrega superiors que poden arribar fins als 7 dies hàbils segons el cas, contacta amb nosaltres si tens qualsevol dubte o vols conèixer més sobre aquests enviaments.

Els enviaments no peninsulars (Illes Balears) tenen un termini d'entrega de 72/96h.