Condicions Generals del Transport

Les despeses d'enviament i manipulació es calculen a partir del pes i volum dels productes inclosos en la comanda. Quan s'afegeix un article a la cistella, es mostra el cost d'enviament mínim en la mateixa i, a mesura que s'afegeixen articles, el cost s'actualitza automàticament. El cost final de l'enviament es pot veure sempre en l'últim pas de el procés de compra o a la part dreta de la fitxa del propi producte, en el botó referit a "Calcula el cost d'enviament".

 • Tingues en compte que pots veure el cost de transport sense iniciar el procés de compra sempre que hagis iniciat la sessió amb el teu compte d'usuari. Podràs veure els ports en el resum de el carret de compres.
 • Abans de finalitzar la compra, en l'apartat de el procés de compra referent a el "Transport", podràs triar l'adreça de facturació i la d'enviament.
 • Si us plau, revisa les dades facilitades sobre les despeses de l'enviament. En el cas que les mateixes es proporcionin erròniament, el cost de la reexpedició anirà a càrrec de client.

Sempre que tinguis dubtes en relació a un enviament, si us plau, contacta amb nosaltres mitjançant qualsevol dels nostres canals d'assistència perquè puguem assessorar-te.

Actualment no realitzem enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla per motius logístics.

Terminis d'Entrega

El termini de lliurament és de 24/48 hores hàbils* per als enviaments Peninsulars mitjançant les empreses de Correos Express i MRW. Els enviaments realitzats mitjançant altres transportistes (productes de gran volum) seran detallats més endavant. 

 • Les comandes es tramiten fins a les 16:00h. Per tant, totes les que es realitzin passada aquesta hora límit s'enviaran en el següent dia hàbil.
 • Els enviaments no peninsulars (Illes Balears) tenen un termini de lliurament de 72/96h.

*No podem garantir els terminis de lliurament, ens esforcem per assegurar que les empreses de transport compleixen les condicions pactades, però podrien produir-se retards per motius aliens a Outlet PC.

Enviaments del Gran Electrodomèstic

Seguidament, s'expliquen les condicions d'enviament referents als productes de Gamma Blanca, és a dir, els relacionats amb la cuina, la neteja, la ventilació i la refrigeració.

✅ Electrodomèstics que s'inclouen en el servei

 • Neveres
 • Congeladors
 • Rentadores
 • Secadores
 • Rentadores Secadores
 • Rentavaixelles

❌ No inclosos en el servei

 • Forns, Fogons, Aixetes, Aigüeres, Campanes, ni tot el que sigui LÍNIA d'ENCAST o electrodomèstics INTEGRABLES.
 • LÍNIA de ENCAST o INTEGRABLES només lliurament sense instal·lació.
 • Manipulació de Gas, Electricitat, Lampisteria.
 • No es modifica ni amplia la instal·lació existent en el domicili.

Condicions d'entrega del Gran Electrodomèstic

Lliurament amb accés viable sense grua i sense desmuntar ni desembalar el producte.

No es modifica ni Amplia la instal·lació existent en el domicili.

 • La instal·lació existent ha de permetre la instal·lació sense realitzar modificacions.
 • Frigorífics americans en cas de necessitat, el domicili ha de disposar de la presa d'aigua en el lloc triat per a la seva instal·lació.
 • Frigorífics americans el client ha de confirmar amb antelació la viabilitat de l'accés, tant en la zona comuna (portal) com a l'interior del domicili i en el recorregut fins a arribar a ell.

En cas d'incompatibilitats d'accessoris no es realitzarà el muntatge.

 • Preses d'aigua de diferent mesura a la disposada en els accessoris del producte.

No es desmunta el producte per a poder accedir al domicili.

Si per dimensions del producte o de l'accés al domicili, cal desembalar el producte per a poder realitzar el lliurament en el domicili, serà sota responsabilitat i risc del consumidor, i OutletPC no assumiria els danys que es poguessin causar en el producte per la necessitat de retirar l'embalatge i es realitzaria només prèvia acceptació/assumpció d'aquesta responsabilitat per part del consumidor.

La ubicació del producte ha d'estar a una distància de les preses (antena, aigua o electricitat) suficient per a realitzar la instal·lació amb els accessoris continguts en el propi producte.

Tots els serveis addicionals sol·licitats han d'indicar-se amb anterioritat al lliurament del producte.

En resum: la instal·lació ha de poder realitzar-se completament amb el contingut del producte. Els serveis addicionals requereixen enviar equips amb formació específica per la qual cosa és imprescindible conèixer-los amb antelació. En cas de desconèixer-ho, pot provocar haver de tornar a desplaçar-se per a realitzar aquests serveis addicionals.

Tots els aparells han de ser revisats per l'usuari i l'albarà signat en presència de l'equip de repartiment (la signatura ha de ser realitzada per una persona major d'edat). Si un usuari requereix que els aparells no es desembalen, ha d'indicar-se en l'albarà de lliurament.

OutletPC i el personal de repartiment no podrà considerar cap reclamació relacionada amb danys del producte o de la propietat una vegada el personal de repartiment hagi abandonat el domicili, excepte en circumstàncies excepcionals.

Qualsevol mal o problema que sorgeixi en el moment del lliurament, ha de registrar-se en l'albarà que es lliuri al personal de repartiment.

La instal·lació s'aplica només als aparells de lliure instal·lació rentadores, rentavaixella, assecadores, frigorífics i frigorífics americans. La instal·lació es realitzarà subjecta als següents requisits:

 • La instal·lació pot realitzar-se si les preses d'aigua, desguàs i electricitat, se situen a una distància màxima de 1,2 metres.
 • L'aparell usat ha de ser desconnectat abans que el personal de repartiment es presenti en el domicili.
 • La instal·lació no es realitzarà si la presa de corrent no es considera segura.
 • Fusteria addicional, electricitat o lampisteria no pot dur-se a terme.

Si aquestes condicions no es compleixen, la connexió no pot ser realitzada, i l'import d'aquest servei no serà abonat. El personal de lliurament no està autoritzat a tornar en una data posterior per a realitzar una connexió. Els conductors estan autoritzats a denegar la connexió on les condicions de seguretat no siguin les adequades.

Si el personal de lliurament considera que els criteris s'han complert plenament, es connectarà l'aparell a la xarxa d'aigua i electricitat, s'anivellarà i s'executarà una prova senzilla per a assegurar-se que l'aparell està en funcionament i lliure de fugides.

Canvi de sentit de l'obertura de la porta (Gamma Fred)

El canvi de sentit d'obertura de porta en la gamma de fred ha de ser requerit en el moment de la comanda, les sol·licituds d'aquest servei no seran considerades en una data posterior.

El servei de canvi de sentit d'obertura de porta en neveres i combis no és tècnicament possible realitzar-ho en tots els models, per la qual cosa ha d'assegurar-se la possibilitat de realitzar aquest servei abans de sol·licitar-ho.

Retirada d'aparells obsolets

La retirada d'aparells vells ha de ser requerida en el moment de la comanda, les sol·licituds d'aquest servei no seran considerades en una data posterior.

Per a la retirada d'un aparell vell, aquest ha d'estar desconnectat, buit i sec quan el personal de repartiment arribi al domicili. La retirada d'un aparell antic només pot dur-se a terme en el moment de lliurament de l'aparell nou. L'aparell vell no podrà ser retirat no és de les mateixes característiques que l'aparell nou. Aquest extrem serà valorat pel transport en el moment del lliurament. No podem tornar si el vell aparell no està llest per a l'extracció.

Si aquestes condicions no es compleixen, la retirada no pot ser realitzada, i l'import d'aquest servei no serà abonat.

Política relativa a problemes d'entrega

OutletPC treballa conjuntament amb els nostres distribuïdors i personal de lliurament per a assegurar un servei sense problemes i eficient. Com a empresa, OutletPC té polítiques clares sobre el lliurament a domicili dels seus aparells:

 • Tots els aparells han de ser inspeccionats en el moment del lliurament per part del client.
 • Els danys detectats han de ser indicats en l'albarà de lliurament, en la còpia que es lliura al personal de repartiment.
 • Si es danya o es detecta un mal quan el conductor sigui present, el conductor ha de retirar l'aparell i farem tot el possible per a reemplaçar l'aparell en el mínim termini possible.