BANNER%20WEB%20REUS%20PSD%20biscaste.png

Trobareu el nostre Outlet PC de Terrassa al Polígon Industrial de Can Parellada, on descobrireu oportunitats en portàtils, tablets, smartphones, electrodomèstics, joguines i perfums. Sempre de primeres marques: Samsung, LG, HP, Sony, Apple, Toshiba, Lenovo, Acer, Indesit, Hotpoint, Taurus, Teka, Liebherr, Daewoo, Electrolux i moltes més.

Potser això no us encaixi amb el nostre nom... Per què es diuen Outlet PC si ofereixen de tot? La història es simple: van començar amb la informàtica. Però un dia vam tenir l'oportunitat d'oferir paelles molt per sota del seu preu habitual i se'ns va acudir posar-les al costat dels portàtils i... bé... la cosa es va embolicar. Van arribar microones, neveres, rentadores, electrònica, televisors, perfums... Vaja, que ens hem convertit en l'Outlet d'outlets.

En resum, ens dediquem a trobar i oferir oportunitats. No importa el sector, no ens encasellem, només ens importa poder oferir-lo a un preu inferior a l'habitual. Aquest és el nostre concepte i sí, si ets un caçador d'oportunitats o de gangues, les nostres botigues seran el teu paradís.

Probablement us estigueu preguntant: Per què tan barat? Molt senzill: oferim productes que provenen de liquidacions, remanufacturats pel fabricant o amb l'embalatge deteriorat. I com no podia ser d'altra manera, amb garantia.

Si tens dubtes al respecte, consulta la nostra secció, Per què tan barat?