Quins mètodes de pagament hi ha disponibles?

Disposes de 3 mètodes de pagament diferents perquè escullis el que més s'adapti a les teves necessitats.

· Per transferència bancària. Còmode, senzill i sense comissions. Tingues en compte que l'enviament s'ha de fer quan es completi la transferència. Depens de la rapidesa que sigui el teu banc. Quan finalitzis el procés de compra t'indicarà les dades per realitzar la transferència.

· Redsys. Plataforma segura de pagament amb targeta de crèdit. Sense comissions, segur i còmode. L'opció estrella, el pagament és immediat. Requereix de de confirmació mitjançant l'enviament d'un codi de seguretat al teu telèfon mòbil, si no tens activada aquesta opció haureu de contactar amb el teu banc o realitzar la compra mitjançant un altre mètode.

· Paypal. Tant si pagues des del teu compte PayPal com amb la targeta associada a PayPal se't s'aplicarà una comissió proporcional a la teva compra més una fixa de 0,35 €. Una opció molt còmoda, ràpida i segura.

Quant triga a arribar un producte si pagament amb transferència?

Si fas la transferència des de La Caixa, el pagament es fa efectiu immediatament. Si ho fas des d'una altra entitat bancària, depens de la rapidesa que sigui el teu banc, normalment triguen entre 1-2 dies laborables com a molt.

Tingues en compte que l'enviament es realitzarà quan la transferència sigui efectiva i puguem comprovar el pagament en el nostre compte. Un cop comprovat procedirem a l'enviament, el qual es realitza entre 24-48 hores laborables.

Es poden fer modificacions en els equips com, per exemple, ampliar la RAM?

No, els equips vénen precintats des del fabricant i no podem fer modificacions en les seves configuracions. El fabricant certifica el perfecte funcionament dels equips en l'estat en què es lliura al client. Qualsevol modificació podria suposar la pèrdua de la garantia.

PRODUCTES REACONDICIONATS

A què ens referim amb producte Reacondicionat?

Els productes Reacondicionats procedeixen de múltiples orígens però tots tenen diverses coses en comú:

Han estat revisats pel fabricant (grans marques com HP, Toshiba, Philips ...) amb els màxims estàndards de qualitat i s'ha certificat el perfecte funcionament dels mateixos.

Considerem la compra del recondicionat un benefici tant per al client, el qual aconsegueix productes com nous a un preu molt inferior, com per al medi ambient, donant una segona oportunitat a productes que de no ser reacondicionats serien destruïts.

Oferim un mínim de 12 mesos de garantia en tots els nostres productes recondicionats, arribant en molts casos a 24 mesos.

Per conèixer més sobre els nostres productes Reacondicionats fes click AQUÍ.

Tots els productes que teniu són Reacondicionats?

No. A la fitxa de cada producte pots veure clarament si es tracta d'un producte Nou o Outlet. Recorda que els productes nous disposen de 2 anys de garantia. Per contra, no tots els productes Outlet poden tenir 2 anys, pot ser que alguns d'ells tinguin 1 any de garantia, mai menys.

Quina garantia tinc amb un producte Reacondicionat?

Pots trobar productes Outlet amb 2 o 1 any de garantia, sempre que tinguis dubtes sobre la garantia del producte ficat en contacte amb nosaltres per qualsevol dels nostres canals d'assistència perquè et facilitem la informació que necessitis.

Com he de gestionar la garantia en cas d'averia?

En la majoria dels casos disposes de garantia directament amb el fabricant. En qualsevol cas, si tens dubtes contacta amb nosaltres i t'indicarem com procedir.

DEFECTES ESTÈTICS

Què significa defectes estètics?

Els defectes estètics o tares estètiques mai afecten la funcionalitat del producte. Normalment es tracta d'algun petit rascada o marca d'ús en el producte, l'impacte visual en els mateixos mai és significatiu. Pràcticament tots els nostres clients queden satisfets amb el petits que són els defectes estètics, de fet, algun client ens ha cridat incapaç de detectar el defecte esmentat. En qualsevol cas, recorda que disposes de 14 dies per inspeccionar i provar qualsevol producte i garantir la teva completa satisfacció amb ell.

Puc saber quins defectes estètics són?

A causa de la varietat de lots de productes precintats que ens arriben de part dels fabricants, no sempre ens és possible indicar la tara exacta que pot tenir un producte. De totes maneres, sempre pots posar-te en contacte amb nosaltres i farem el possible per poder indicar-te la situació del producte. En casos concrets on les unitats són escasses o el valor del producte es elevat podem realitzar certes excepcions.

Quant de temps tinc per provar un article?

14 dies naturals des de la recepció del producte.

Si decideixes exercir el teu dret al desistiment, hauràs de tornar el producte en les mateixes condicions en què ho vas rebre durant els 3 dies següents a comunicar aquesta intenció. Si la desestimació de la compra es realitza per motius aliens al que nosaltres puguem controlar (no m'agrada el color, no és el que esperava, no em cap la tele al saló ...) les despeses d'enviament a la nostra central hauran córrer a càrrec del client.

PRODUCTE INTERNACIONAL

Què significa que un producte sigui "Internacional"?

El nostre equip de compres aconsegueix bon preu perquè busquen a tot el món. En algunes ocasions els portàtils vénen d'un altre país, però no et preocupis perquè a Outlet PC t'ho posem fàcil.

Si el sistema operatiu (windows) no està en espanyol (que és el més probable) nosaltres vam realitzar el canvi a sistema operatiu espanyol de forma completament gratuïta sense que et hagis de preocupar per res, a tu ja et arribarà amb el canvi realitzat.

Si el teclat presenta alguna tecla diferent (Ñ, accents, € ...) Disposem d'uns adhesius dissenyades especialment per a teclats que s'adapten perfectament i et permeten adaptar les tecles que vulguis a un teclat espanyol.

Tingues en compte que el sistema operatiu és el que marca com funciona un teclat, a causa de que a tu et arribarà l'equip són S.O espanyol l'únic que hauràs de fer és substituir mitjançant els adhesius aquelles tecles que difereixin d'un teclat espanyol.

Què són els adhesius?

És un pack "d'enganxines" que tenim a la venda per tan sols 5 € amb les quals podràs adaptar les lletres que siguin diferents a un teclat espanyol convencional. Disposem d'adhesius blancs i negres perquè s'adaptin a la perfecció al color del teu teclat. Si tens qualsevol dubte recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres i t'assistirem encantats.