A Outlet PC oferim quatre formes de realitzar pagaments online, totes i cadascuna d'elles són de pagament segur.

· Redsys: passarel·la de pagament per a targetes de crèdit i/o dèbit amb acreditació com a venedor a nivell internacional per part de Visa Europe i MasterCard Europe.

· PayPal: passarel·la de pagament que permet pagar mitjançant un compte PayPal. PayPal cobra una comissió percentual del valor de la compra més una quota fixa de 0,35€. 

· Transferència bancària: oferim l'opció de pagar mitjançant una transferència a un compte nostre de "La Caixa". Les transferències realitzades mitjançant La Caixa son instantànies, en cas contrari tingues en compte que pot tardar d'1 a 2 dies en arribar al nostre compte, les comandes son gestionades un cop rebut el pagament. 

· Finançament amb Cetelem: La nostra finançament és oferta per Banco Cetelem S.A.U. Actualment oferim finançament fins a 18 mesos sense interessos i amb un TAE de 2.59%. L'import mínim a finançar és de 120 €. Si ja tens línia de crèdit amb Cetelem, el finançament és immediata.

Per realitzar el finançament ha de processar la compra i en mètode de pagament escollir l'opció de "Finançament amb Cetelem". Un cop realitzat això, se li redirigirà a la web de Cetelem, la qual li demanarà la documentació necessària de la mateixa manera que la informació per a processar la comanda. Per obtenir informació sobre el seu finançament i l'estat de la mateixa, pots contactar amb Cetelem al número de telèfon 917.909.790

¿PER QUÈ ÉS UNA COMPRA SEGURA?

Les plataformes de pagament de Redsys i PayPal tenen l'avantatge que estan gestionades per ells. És a dir, que nosaltres, com a botiga, en cap moment tenim accés als detalls de les targetes de crèdit o dels comptes PayPal. Nosaltres només rebem una confirmació que el pagament ha estat acceptat.

Per tant, qualsevol persona que pagui a la nostra pàgina web, sap que la seguretat de l'encriptació i gestió de les dades no recau en nosaltres, sinó en les dues majors plataformes del món que, al seu torn, compten amb les més noves tecnologies.