A Outlet PC oferim tres formes de realitzar pagaments online, totes i cadascuna d'elles són de pagament segur.

· Redsys: passarel·la de pagament per a targetes de crèdit i/o dèbit amb acreditació com a venedor a nivell internacional per part de Visa Europe i MasterCard Europe.

· PayPal: passarel·la de pagament que permet pagar mitjançant un compte PayPal. PayPal cobra una comissió percentual del valor de la compra més una quota fixa de 0,35€. 

· Transferència bancària: oferim l'opció de pagar mitjançant una transferència a un compte nostre de "La Caixa". Les transferències realitzades mitjançant La Caixa son instantànies, en cas contrari tingues en compte que pot tardar d'1 a 2 dies en arribar al nostre compte, les comandes son gestionades un cop rebut el pagament. 

¿PER QUÈ ÉS UNA COMPRA SEGURA?

Les plataformes de pagament de Redsys i PayPal tenen l'avantatge que estan gestionades per ells. És a dir, que nosaltres, com a botiga, en cap moment tenim accés als detalls de les targetes de crèdit o dels comptes PayPal. Nosaltres només rebem una confirmació que el pagament ha estat acceptat.

Per tant, qualsevol persona que pagui a la nostra pàgina web, sap que la seguretat de l'encriptació i gestió de les dades no recau en nosaltres, sinó en les dues majors plataformes del món que, al seu torn, compten amb les més noves tecnologies.