El nostre origen

Outlet PC neix a Reus (Tarragona) el 2008 de la mà d'un equip de joves. Després dels estralls que va causar la crisi, amb grans sobrants d'estoc i un mercat paralitzat, es va decidir que hi havia moltes oportunitats d'oferir. Es va obrir la primera botiga i base d'esforç i dedicació es va aconseguir un petit un èxit i, de manera natural, l'empresa es va expandir.

Després d'11 anys d'activitat, l'empresa està constituïda per un equip de més de 50 persones, divers i compromès amb la qualitat del que s'ofereix. Outlet Pc és experiència, coneixement, professionalitat, adaptació, compromís, confiança, servei i futur.

 Al llarg d'aquests anys s'han obert botigues amb la intenció de ser una cadena líder del sector. Actualment existeixen punts de venda a Vic, Tarragona, Girona, Mataró, Terrassa, Lleida, Elx ia Reus on es troba la seu principal.

Outlet PC també porta a terme la venda en línia i mitjançant la nostra pàgina web oferim una gran varietat de productes destinats a les necessitats dels clients i / o consumidors.

Outlet PC intervé a Portugal, França, Itàlia, Holanda i Alemanya.

Outlet PC té el compromís de contribuir positivament amb el medi ambient i és pel que es treballa amb primeres marques i distribuïdors per donar una sortida sostenible als seus devolucions, productes amb la caixa oberta, liquidacions i productes recondicionats.

La missió d'Outlet PC

Aconseguir les millors oportunitats per al client amb la màxima garantia. Per a això disposem d'unes grans i noves instal·lacions sostenibles en on s'emmagatzema el producte i / o es revisa si cal.

Vendre només oportunitats és el pilar bàsic de la nostra filosofia d'empresa, això es trasllada al departament de compres que, al seu torn, únicament compra als nostres proveïdors els productes que es consideren que estan sota del preu de mercat i així vendre productes de la mateixa funcionalitat per millor preu.

Vam comprar productes nous amb algun desperfecte, si cal es reacondiciona el producte, s'emmagatzema i es ven al client. ¡Es miri per on es miri tots hi sortim guanyant!

La visió d'Outlet PC

Ser una empresa líder en el sector Outlet, implementar la idea que els productes recondicionats són productes nous / km 0 i així poder ajudar a reduir residus generats pel consum de la tecnologia.

En Outlet PC busquem l'oportunitat ... i tu?

Visita la secció Perquè tan barat per aclarir qualsevol dubte sobre els nostres productes.