Com va començar tot?

Outlet PC neix a Reus (Tarragona) el 2008 de la mà d'un equip de joves.

Després dels estralls que va causar la crisi, amb grans sobrants d'estoc i un mercat paralitzat, vam descobrir que hi havia moltes oportunitats per oferir-vos. Ens vam posar mans a l'obra i vam obrir la primera botiga física. A causa del seu gran èxit i, com no podia ser d'una altra manera, vam decidir evolucionar el projecte inicial cap a altres ciutats i fins i tot cap a altres països, gràcies a la nostra botiga online.

Després de molts anys d'activitat, actualment ja comptem amb un equip de més de 50 persones, divers i totalment compromès per continuar complint amb les exigències de totes i cadascuna de les famílies que ens han dipositat la seva confiança.

El nostre objectiu

La nostra missió és aconseguir les millors oportunitats per als clients, amb total garantia de qualitat i preu ajustat. Vendre oportunitats és el pilar bàsic de la nostra filosofia d'empresa. Això es trasllada al nostre departament de compres que, al seu torn, es preocupa per adquirir productes que estan per sota del preu de mercat.

Comprem liquidacions, productes amb embalatge deteriorat, recondicionats i altre material de característiques similars. Gràcies a aquests factors, els preus que veuràs a la nostra web poden arribar a sorprendre't. No et preocupis: aquesta és la nostra forma de treballar i de satisfer les necessitats dels nostres clients, juntament amb contribuir d'una manera socialment responsable a reduir l'impacte dels processos productius actuals en el medi ambient.

Per què hauríem de rebutjar, per exemple, un monitor de PC totalment nou però sense el seu embalatge original, quan te'l podem oferir a un preu molt inferior?

Visita la secció Perquè tan barat per aclarir qualsevol dubte que puguis tenir.

A Outlet PC busquem l'oportunitat ... i tu?