ORÍGENS

Outlet PC neix a Reus (Tarragona) el 2008 de la mà d'un equip de joves. 

Després dels estralls que va causar la crisi, amb grans sobrants d'estoc i un mercat paralitzat, vam decidir que hi havia moltes oportunitats que oferir-vos. Ens vam posar mans a l'obra i vam obrir la primera botiga. Va ser un èxit i, de manera natural, ens vam expandir. 

Després de 9 anys d'activitat som un equip de més de 50 persones, divers i compromès amb la qualitat del que oferim. 

OBJECTIU

La nostra missió és aconseguir les millors oportunitats per al client amb la màxima garantia. Vendre només Oportunitats és el pilar bàsic de la nostra filosofia d'empresa. Això es trasllada al nostre departament de compres que, al seu torn, únicament compra als nostres proveïdors els productes que considerem que estan per sota del preu de mercat. 

El concepte d'oportunitat és la clau per entendre qui som. Treballem durament perquè tot el que venem produeixi sempre el mateix efecte: "No ho necessito, però és una ganga"

Aconseguim els millors preus perquè comprem liquidacions, productes amb embalatge deteriorat i recondicionats. Visita la secció Per què tan barat per aclarir qualsevol dubte.

A Outlet PC busquem l'oportunitat ... i tu?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.