Les presents condicions generals de contractació s'apliquen a totes les transaccions comercials realitzades a la nostra pàgina web, www.outlet-pc.cat,domini del que és titular BAREBONE, SL (en endavant, OUTLET PC), amb CIF B59922104, societat legalment constituïda a Espanya, i registrada al Registre Mercantil de Tarragona.

Qualsevol comunicació es podrà dirigir al domicili social, a qualsevol dels centres comercials llistats en www.outlet-pc.cat, al telèfon 977.555.033 o l'adreça de correu electrònic [email protected].

ACTIVITAT

OUTLET PC, es dedica al comerç de productes informàtics, electrodomèstics per a la llar i / o de cuina, sent la informació subministrada en el website www.outlet-pc.cat la vigent en el moment de l'oferta. OUTLET PC, es reserva el dret a modificar l'oferta comercial presentada en el website (modificacions sobre productes, preus, promocions i altres condicions comercials i de servei) en qualsevol moment. OUTLET PC fa tots els esforços al seu abast per oferir la informació continguda en el web de forma veraç i sense errors tipogràfics. En el cas que en algun moment es produís algun error d'aquest tipus, aliè en tot moment a la voluntat de OUTLET PC, es procediria immediatament a la seva correcció. D'existir un error tipogràfic en algun dels preus mostrats i algun client hagués pres una decisió de compra basada en aquest error, OUTLET PC li comunicarà al client aquest error i el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva.

Les imatges il·lustratives dels productes no són contractuals i poden no correspondre exactament amb el producte.

Els continguts del lloc web www.outlet-pc.cat podrien, en ocasions, mostrar informació provisional sobre algunes ofertes, serveis o productes. En el cas que la informació facilitada no correspongués a les característiques del producte el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva.

www.outlet-pc.cat no és responsable ni directament ni indirectament de cap dels serveis, les informacions, continguts, afirmacions i expressions que continguin els proveïdors de serveis de pagament i de gestió de reserves que es facin servir en la present URL www.outlet-pc.cat,sent responsable cada proveïdor de la seva gestió de cara al consumidor, administració i tercers.

En el cas d'informació d'esdeveniments i notícies de l'entorn, la responsabilitat recau en tot moment en les fonts d'informació d'aquests esdeveniments. El client entén que www.outlet-pc.cat és un mer intermediari entre ell i les fonts d'informació, quan es tracta de documents, notícies i esdeveniments de responsabilitat de tercers.

IMPOSTOS APLICABLES.

Els preus dels productes exposats a la pàgina web de www.outlet-pc.cat inclouen l'impost sobre el Valor Afegit (IVA) que, si escau, sigui procedent aplicar.

FORMA DE PAGAMENT

En formular la comanda, el client pot triar lliurement abonar les compres que realitzi mitjançant targeta (MasterCard, Visa, Visa Electron, ...) a través de la passarel·la de pagament homologada (SSL) en l'aplicació de gestió de comandes, mitjançant PayPal i transferència bancària (hi ha 3 dies de termini per fer-les efectives a partir de la data de la comanda ja que si no automàticament es cancel·laran). En el cas de les oportunitats diàries, les dues últimes modalitats no són aplicables. En determinats casos i per prevenir possibles fraus, OUTLET PC es reserva la possibilitat de demanar a un client una forma de pagament concreta en el cas que no s'acrediti la identitat del comprador.

OBLIGACIONS DEL CLIENT

El client de www.outlet-pc.cat es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis de registre d'usuari o de realització de la comanda i a mantenir-les actualitzades en tot moment.

El client es compromet a acceptar totes les disposicions i condicions recollides en les presents condicions generals de contractació entenent que recullen la millor voluntat de servei possible per al tipus d'activitat que desenvolupa www.outlet-pc.cat.  

Així mateix, es compromet a guardar de forma confidencial i amb la màxima diligència les seves claus d'accés personal al nostre lloc web.

SEGURETAT I CONFIDENCIALITAT

OUTLET PC garanteix la seguretat i confidencialitat en totes les seves comunicacions amb els seus clients. Totes les operacions de pagament on-line es realitzen a través d'un servidor segur, basat en l'estàndard SSL, que protegeix les dades davant intents de violació per tercers. Les dades del procés de compra es guarden en una base de dades dissenyada per a tal efecte.

OUTLET PC garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals, domiciliaris, de pagament i de qualsevol altre tipus que ens proporcionin els nostres clients d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Totes les dades facilitades pels nostres clients a  www.outlet-pc.cat o als seus empleats, seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat d'OUTLET PC, amb la finalitat que s'estableixi en cada formulari de recollida de dades. En aquest formulari es permetrà acceptar o no finalitats i usos diferents dels necessaris per al compliment del present contracte.

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, els clients d'OUTLET PC poden, en tot moment, exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit a OUTLET PC , C /. Ignasi Iglesias, 161, 43206 Reus (Tarragona). En el cas que les dades subministrades estiguin associats a una compra, la legislació espanyola ens obliga a mantenir almenys durant cinc anys, pel que no es podran esborrar ni rectificar, encara que sí bloquejar (cancel·lar), tot i que el client així ho sol·liciti.

El present document es conservarà el temps necessari que determini la normativa vigent aplicable en format electrònic i serà accessible per a qualsevol client que ho pogués sol·licitar o tercers amb interès legítim.

En el cas d'error en la introducció de dades, el client disposa dels recursos telemàtics i personals que en les presents condicions per a procedir a la seva esmena.

TERMINI DE DESISTIMENT

El consumidor i usuari disposarà d'un termini de 14 dies naturals per a exercir el dret de desistiment a partir de la recepció del producte. Així mateix, el client es compromet a comprovar l'estat del material rebut en les primeres 24 hores des del moment en què es rep la comanda.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

Les compravendes realitzades amb OUTLET PC se sotmeten a la legislació espanyola, en cas de qualsevol conflicte o discrepància, les parts renuncien al seu propi fur i se sotmeten als jutjats o tribunals de Tarragona.

MODEL DE CLÀUSULA D'ACCEPTACIÓ EN LÍNIA

L'usuari reconeix i accepta que les condicions anteriorment exposades regulen les relacions entre OUTLET PC i ell mateix.

Aquest contracte quedarà vàlidament celebrat des que l'usuari expressi la seva conformitat mitjançant la pulsació del botó disposat a aquest efecte en el formulari de registre.

COM EMPREM LES TEVES DADES?

OUTLET PC gestiona les dades dels seus usuaris sota la màxima rigorositat i seguretat, sent OUTLET PC el recol·lector, gestor i administrador de les mateixes, sempre sota el consentiment explícit del client.

Si l'usuari dóna consentiment per a l'enviament de continguts publicitaris, les dades facilitades seran utilitzades per OUTLET PC, que al seu torn farà servir la plataforma d'enviament de correus electrònics MailChimp, per tal d'enviar i gestionar l'enviament de correus publicitaris.

OUTLET PC col·labora amb l'empresa de Remarketing CRITEO per tal de mostrar contingut publicitari als usuaris, que hagin acceptat les galetes d'outlet-pc.cat, durant la seva navegació per altres pàgines web. Les dades facilitades a CRITEO són ​​anònimes, no tenen accés a dades personals de cap dels usuaris, tan sols a aquelles dades recollides mitjançant les Galetes.

OUTLET PC fa servir les dades facilitades pels usuaris amb finalitats estadístiques mitjançant la plataforma GOOGLE ANALYTICS per tal de comprendre el comportament dels mateixos a la seva pàgina web i així millorar la seva experiència a outlet-pc.cat.

Com a usuari pots consultar i realitzar la portabilitat de totes les teves dades a la secció "Les meves dades Personals" del teu compte de client. En el cas que desitgis eliminar aquestes dades, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a l'adreça "[email protected].es" i gestionarem l'eliminació de les mateixes.

COM EMPREM LES TEVES DADES?

OUTLET PC gestiona les dades dels seus usuaris sota la màxima rigurositat i seguretat, sent OUTLET PC el recol·lector, gestor i administrador de les mateixes, sempre sota el consentiment explícit de l'usuari.

Si l'usuari dona consentiment per a l'enviament de continguts publicitaris, les dades facilitades seràn emprades per OUTLET PC, que a la seva vegada utilitzarà la plataforma d'enviament de correus electrònics MAILCHIMP, amb la finalitat d'enviar i gestionar l'enviament de correus publicitaris.

OUTLET PC col·labora amb l'empresa de Remarketing CRITEO per tal de mostrar contingut publicitari als usuaris, que hagin acceptat les galetes de outlet-pc.es, durant la seva navegació per altres pàgines web. Les dades facilitades a CRITEO són anònims, no tenen accés a dades personals de cap dels usuaris, tan sols a aquelles dades recollides mitjançant les Galetes.

OUTLET PC fa servir les dades facilitades pels usuaris amb finalitats estadístiques mitjançant la plataforma GOOGLE ANALYTICS per tal de comprendre el comportament dels mateixos a la seva pàgina web i així millorar la seva experiència en outlet-pc.es.

Com a usuari pots consultar i realitzar la portabilitat de totes les teves dades a la secció "Les meves dades Personals" del teu compte de client. En el cas que desitgis eliminar aquestes dades, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a l'adreça "[email protected]" i gestionarem l'eliminació dels mateixos.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.