* Aquestes condicions són aplicables exclusivament a les compres realitzades a través de la pàgina web.

DEVOLUCIONS I NO CONFORMITAT

La mercaderia enviada es comprova en qualitat i estat. Si tens preguntes respecte a l'ús del producte, o algun altre dubte, si us plau no dubtis en contactar amb nosaltres.

Pots trucar al nostre telèfon d'atenció al client 977.555.033 (prem 1 per a venda en línia), enviar un correu electrònic a [email protected] o contactar-nos mitjançant el nostre xat d'assistència en línia, el nostre horari d'atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18: 00h.

Tant si es tracta de devolucions per desistiment de compra, o per falta de conformitat (mal funcionament), et demanem que segueixis les següents indicacions per a una fàcil tramitació de la teva producte:

· Per començar amb la teva devolució has d'iniciar una incidència des del teu perfil, pots conèixer el procediment fent "CLIC AQUÍ"

· Recordem que el termini legalment establert per a informar de les devolucions és de 14 dies naturals des de la recepció del producte, més 3 dies hàbils per fer arribar el producte a les nostres instal·lacions.

· És imprescindible que tornis l'article complet (amb tots els accessoris inclosos) i amb l'embalatge original en perfecte estat o en el millor estat possible.

· Un cop a les nostres instal·lacions i revisat pel nostre departament tècnic, ens posarem en contacte amb tu. Si és un error tècnic ho cobreix la garantia, però en cas contrari, ja sigui per mal ús, mala manipulació o per no saber utilitzar-es cobrarà al client el transport de la recollida i el transport del nou enviament si així procedeix ja que no ho cobreix la garantia.

DESISTIMENT

El consumidor i usuari disposarà d'un termini de 14 dies naturals per a exercir el dret de desistiment a partir de la recepció del producte (NO POSSIBLE PER A EMPRESES). El procediment adequat és iniciar una incidència des del teu perfil. Recorda que és imprescindible que es compleixin les següents condicions:

El producte ha d'estar en el mateix estat en què es va lliurar amb el seu embalatge i etiquetatge original. La devolució no podrà tenir lloc en cap cas si els productes subministrats van ser manifestament objecte d'ús, o si l'embolcall de la marca ha estat desprecintat d'alguna manera. Preguem abans d'utilitzar el producte, decideixis si realment aquestes interessat en el mateix.

En cas que el teu producte arribi amb desperfectes notables del transport contacta amb nosaltres abans de 12 hores, perquè puguem gestionar el que ha passat.

El producte ha de conservar tots els accessoris amb els que hagi estat servit i siguin propis de la marca, al costat del seu embalatge original.

Per la seva naturalesa, s'exclouen de la devolució per desistiment els següents productes:

Tot tipus de programari, memòries, components informàtics com gràfiques, discs durs, CPU i plaques base. Com jocs per a consoles, DVD, Blu-Ray. Producte que sigui susceptible de manipulació.

Per motius d'higiene, tot tipus de productes relacionats amb la cura personal o la salut, paelles, estris de cuina, parament de la llar en general.

Tots els productes que requereixin contacte directe amb algunes parts del cos com ara auriculars in-ear, planxes de cabell, talla pèls o productes de cura personal.

Tot material que es vulgui retornar cal que estigui en les mateixes condicions que va ser lliurat, això implica que en el tema informàtic, el sistema operatiu ha d'estar igual que com es rep, respectant les particions i els programes originals. Els discos durs han d'estar lliures de continguts aliens, igual que tot tipus de configuració.

Els productes susceptibles d'una instal·lació fixa que hagin estat modificats per a la seva instal·lació. (Forns, fogons, microones, rentadores).

OUTLET PC es farà càrrec de les devolucions quan es tracti d'un mínim desgast en el producte, sense alterar el seu ús. En els casos en què el desgast o deteriorament del bé sigui superior a una sola prova o inspecció, es podrà pactar amb el client una corresponent indemnització proporcional al deteriorament.

OUTLET PC no acceptarà devolucions per desistiment fora del termini establert.

Quan la devolució sigui per desistiment, OUTLET PC realitzarà només la devolució de l'import del producte, no dels diners del transport ja que és un servei que el client contracta per al lliurament.

ENVIAMENT O DEVOLUCIÓ DE PRODUCTES

Perquè les devolucions arribin en el millor estat possible a les nostres instal·lacions, protegeix l'embalatge del producte perquè arribi al mateix estat rebut. Cal que els productes petits es tornin embalats de manera semblant a la forma en què es van rebre, sempre intentant que no es pugui apreciar a simple vista que es tracta.

Els productes de mides superiors s'hauran d'enviar de manera que el material no pugui ser obert, correctament fixats, amb les seves proteccions perquè no pateixi desperfectes durant el viatge.

OUTLET PC no acceptarà cap devolució de producte que no compti amb el seu embalatge original. En el cas que no compti amb el seu embalatge original, el producte haurà de passar pel servei tècnic oficial de fabricant.

FALTA DE CONFORMITAT

En cas de manca de conformitat, que el producte no sigui adequat per a l'ús que li correspon, tingui algun defecte, no sigui el producte demanat o algun altre motiu, contacta amb el servei d'atenció al client per exposar el problema i rebre una solució.