Personal_superior_CAT.jpg

A l'Outlet PC ens especialitzem en les oportunitats. Volem ser la referència del concepte outlet; productes de primeres marques a un preu sorprenent.

Hi ha molts motius per treballar amb nosaltres, però els següents són els valors que ens representen des dels nostres inicis:

Dinamisme. Som una empresa jove, que no s'encasella en cap sector. De la mateixa manera que vam decidir vendre portàtils, vam decidir vendre paelles sempre que estiguin per sota del seu preu de mercat.

Creixement. No ens conformem. Després de ser un referent a Reus, Tarragona, Barcelona i Elx ens hem introduït a Girona, Mataró, Terrassa, Lleida i Vic. Seguim planificant més i més obertures. Estigues informat a través de les nostres reds socials com Facebook o Twitter.

Implicació. Creiem que cada engranatge de la nostra empresa és igual d'important. Intentem que la informació circuli de manera transversal, sense jerarquitzar, de manera que qualsevol treballador sempre pugui prendre la millor decisió. No contemplem les següents afirmacions: "Això no és la meva feina", "Això no és la meva responsabilitat", "Això no afecta al meu departament".

Eficàcia. L'excel·lència és un valor important, però si no es porten les coses a terme no serveix de res. En aquest sentit subscrivim la famosa frase del general Patton: "És millor un bon pla avui que un pla perfecte demà".

Si creus que els teus valors coincideixen amb els nostres i que vius a prop d'una de les nostres botigues o pròximes obertures, no dubtis en contactar-nos.

Envia el teu CV a través del nostre formulari fent clic AQUÍ